Monday, May 26, 2008

25 / 05 / 2008 & 26 / 05 / 2008 ;D

25 / 05 / 2008 - On This Date..My Mum & Her Family & I Have Went To Kampar To Have A Breakfast..Before We Have Our Breakfast..At Outside We Say A Guy Call ppl To Donate Money To The CHINA Ppl..We Heard That..So,My Mum And I Have Donate Money..Aftre Donate..We Go Inside And Eat..We Eat And Drink Happily..After I Eat..Me And My Uncle Chat Together With My Cousin..He Make Me Laugh Till..I Dunno Hoe To Say..XDD I Laugh So Loud..Till I Get Scold From My Mum..They Call Me To Control My Laugh..Den I Say Back I Cant Control It When i Laugh..i Say Back My Mum.. " Den Urs 1 More Loud Lo..=.= " LOLs =XX After That..We Walk To Another Side To Look Some Shirts And Others..Is Like Pasar Malam Style..But Not Malam..Is Pagi..HAHS..So Less Things To Sell Only..At The End..My Mum And Me Have Bought Something..She Bought Her Cloth..I Bought My Shorts..ILOVEIT! ;DD Then We Go Back..B4 Back To Ipoh..The Lengluiss Lengluiss Stop Awhile Go To See Shirt In Butik.. -.- Then Go C Flower..Everytime They Go Down..My Cousins & I Din Go Down..Inside The Car,Relax Hear Song..Sing Song With Cold Air-cond! WOHOHO! CEKAP~ Then We Back To Ipoh.. ((;

26 / 05 / 2008 - Today Is My Sis Big Days..She Has Gradute Her DIPLOMA! Not Digree La.. Stil Not Yet.. HEHs Sunway College Celebrate Their Gradute In SYUEN HOTEL.. My Sis Go There Early To Have A Rehersal..And The Parent Will Be Later..When We Reach There..My Sis Call My Mum & I Sit Behind..Then The Ppl Start To Speech..I WAS LIKE SO COLD! ~.~ Cold Till I Whole Body Cant Move..LOLs Then JABATAN NEGERI PERAK PELAJARAN,Principal Of Sunway College Gv Some Speech..After That..Is Turn To The Gradute Ppl To Take Their Sijil..
Then is Turn To Photo Session..All The Paretn Have Came Out To Take The Photo Of Their Own Son & Daughter..After That..All Ntg To Do..Jus Keep Cham-whoring With Own Friends..
My Sis Call Me To Take Her Photo With Friends Everytime.. == SO MALU! >.<>KARMUN & MARIO.. To Chat Bout KARMUN The Study Things..Chat About Quite Long..And The MARIO!!! HAHAHAHAHAHAHS Make Me Laugh Till No More Face To See Ppl..i Need To Tahan..SO KELIAN! She is So FUNNY & CUTE Actually..HAHS Then After A long Time..My Mum & I Go To Toilet And Others My Sis & Her 2 Friends Go Have A Walk At IPOH PARADE.. Then My Mum & I Take A lift To Go Bsement To Go Back Our Home..B4 Back Home..My Mum Call Me Go To GIANT Buy Some Rojak Back..Besides That..I Buy A Pack of KEROPOK! ^^ Nice Nice.. Then We Back Home Ler.. Dats All For This 2 Days..
;DD

No comments: